Kozijnen beschermlaag

✔ Resultaten tot drie jaar

✔ Tijd- en kostenbesparend

✔ Zelfreinigend

Uw kozijnen zijn zeer gevoelig voor weersinvloeden en daarom is het erg fijn als deze een hoogwaardige beschermlaag hebben. Wij bij U-N-P Brabant regelen dit graag voor u, zodat u minder vaak hoeft schoon te maken en uw kozijnen langer meegaan. U bespaart tijd en geld wanneer u onze producten gebruikt!

Gebruik onze producten op uw kozijnen voor een beschermlaag op basis van nanotechnologie

In de Nano Protection van U-N-P Brabant zitten minuscuul kleine titaniumdeeltjes. Deze deeltjes hebben een optimale hechting aan de onderlaag van het behandelde oppervlak. Nano Protection beschermt tegen corrosie, uv-stralingen, zuren, alkaliën en vuil. Om een goed beeld te krijgen van wat de effecten zijn, bekijkt u onze projecten. Hier ziet u dat wij een beschermlaag op basis van nanotechnologie aanbrengen op kozijnen, maar ook op auto’s, rvs-apparatuur in huis en glazen wanden. U geniet dus van stralend schone oppervlakken, waar u maar wilt.

nano polish diepe glans unp brabant

Ma t/m vrij 8:30-18:00

Vragen?

Vul het contactformulier in!

Maak een afspraak met een van onze medewerkers

Wilt u een beschermlaag laten aanbrengen op uw kozijnen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers in Brabant. Dit doet u door te bellen naar 0162-249024 of door ons contactformulier in te vullen. Wilt u liever zelf aan de slag? Bestel dan uw gewenste producten in onze webwinkel.

    Toegevoegd aan je winkelmand:
    Afrekenen