Nano glas reinigen

✔ Resultaten tot drie jaar

✔ Tijd- en kostenbesparend

✔ Zelfreinigend

Met Nano Protection van U-N-P Brabant kunt u glas perfect reinigen. Denk aan het streeploos schoonmaken van uw ramen, maar ook douchewanden en andere glazen oppervlakken zijn glanzend schoon met onze producten. Deze effectieve werking komt allemaal door onze unieke formule met nanotechnologie.

Met Nano Protection hoeft u minder vaak uw glas te reinigen

In onze producten zitten minuscuul kleine titaniumdeeltjes verwerkt. Deze nanotechnologie in onze schoonmaak- en beschermproducten biedt u vele voordelen. Zo werkt het na aanbreng vuil- en waterafstotend, zelfreinigend en maakt het diverse oppervlakken glanzend schoon. Wanneer u glas gaat reinigen met Nano Protection van U-N-P Brabant, bespaart u tijd en kosten. Zwaar poetswerk is namelijk niet meer nodig, omdat kalk-, zeep- en vuilresten geen kans meer hebben om zich vast te binden. Daarnaast is het zeer goed bestand tegen zuren en alkaliën, waardoor het ook een ideaal product is om te gebruiken op uw kozijnen of auto.

nano polish diepe glans unp brabant

Ma t/m vrij 8:30-18:00

Vragen?

Vul het contactformulier in!

Maak een afspraak met onze gespecialiseerde medewerkers

Wilt u er zeker van zijn dat onze Nano Protection op de juiste manier wordt aangebracht voor optimale bescherming? Maak dan een afspraak met een van onze gespecialiseerde medewerkers. Hij of zij komt met plezier uw gewenste oppervlakken in en rond uw huis, zoals glas, reinigen met Nano Protection. Bel ons via 0162-249024 en u profiteert al snel van alle voordelen die ons bedrijf uit Brabant u aanbiedt.

    Toegevoegd aan je winkelmand:
    Afrekenen