U-N-P Nano

De minuscuul kleine deeltjes in U-N-P Nano Protection hebben een optimale hechting aan de onderlaag. Na volledige doorharding ontstaat er een soort coating met een langdurig beschermende werking. Dit in tegenstelling tot bepaalde wax- en siliconenpoetsmiddelen die na enkele weken kunnen zijn uitgewerkt.

Waarom U-N-P Nano Protection

U-N-P Nano Protection is onder andere gebaseerd op nanodeeltjes van titanium. Titanium is een zeer sterk materiaal wat niet corrodeert en volledig uv-bestendig is. Daarnaast is het bijzonder goed bestand tegen zuren en alkaliën. De nanodeeltjes bedekken het gehele oppervlak en overlappen elkaar, waardoor een optimale beschermlaag op ieder oppervlak wordt gecreëerd. De kleurechtheid blijft daarbij volledig behouden. Door de eigenschappen van deze nanodeeltjes in de U-N-P Nano Protection wordt uv-straling gereflecteerd, zodat deze de ondergrond niet kan bereiken. Naast deze op zich al bijzondere eigenschappen wordt de ondergrond sterk waterafstotend.

Profiteer direct van langdurige resultaten

De unieke formule in de schoonmaakproducten die u bij U-N-P Brabant koopt, biedt u vele voordelen. Onderhoud aan kozijnen, ramen en beplatingen wordt veel eenvoudiger en is minder frequent nodig. Hierdoor bespaart u tijd en geld en profiteert u van langdurige resultaten. Gebruik het bijvoorbeeld voor uw auto, voor uw kozijnen of voor uw keukenapparatuur. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met ons maken zodat onze medewerkers uit Brabant uw oppervlakken grondig kunnen reinigen? Bel ons dan via 0162-249024.

nano technologie unp brabant

Nano Protection Boot

nano technologie boot unp brabant

Nano Protection Huis

nano technologie huis

Nano Protection Vastgoed

nano technologie vastgoed

Ma t/m vrij 8:30-18:00

Vragen?

Vul het contactformulier in!