Nano beschermlaag boot

Een beschermlaag op uw boot laten aanbrengen met Nano Protection

U-N-P Brabant biedt u Nano Protection aan voor een optimale beschermlaag (coating) op uw boot. Nagenoeg ieder jaar moet uw boot uit het water voor noodzakelijk onderhoud en met de technologie van Nano Protection maakt u dit eenvoudiger. Vooral de romp van uw boot dient na te worden gekeken, schoongemaakt te worden en veelal te worden voorzien van een nieuwe dure laklaag. U-N-P Nano Protection geeft een perfecte beschermlaag, ook wel coating genoemd, op uw boot en voert tevens onderhoud uit. Hierdoor zullen de jaarlijkse onderhoudskosten een stuk lager uitvallen.

nano technologie boot unp brabant

Nano Protection heeft een unieke formule voor een perfecte beschermlaag op uw boot

De unieke formule in Nano Protection bestaat onder andere uit minuscuul kleine deeltjes titanium en creëert de optimale coating op uw boot. Dit is een zeer sterk materiaal met diverse voordelen, zoals:

 • De lak behoudt haar mooie diepe glans
 • Voorkomt verwering en verkleuring van de laklaag
 • Beschermt vele jaren tegen weersinvloeden, aanslag, algen en vuil
 • U bespaart op jaarlijkse onderhoudskosten
 • Zeer gemakkelijk schoon te maken
 • Ook voor kunststof delen

De toepassingen van Nano Protection

Iedere boot kan worden voorzien van een beschermlaag (coating) van U-N-P Nano Protection. U past het toe op:

 • Zeiljachten en sloepen
 • Kunststof delen, interieur
 • Rvs, aluminiumdelen, verchroomde delen
 • Glazen oppervlakken, zoals ramen en patrijspoorten
 • Schroeven en buitenboordmotoren

Hoe werkt het aanbrengen van een beschermlaag met U-N-P Nano Protection voor uw boot?

Tijdens het onderhoud aan uw boot wordt de romp eerst grondig gereinigd met onze biologische Nano Protection universal cleaner. Daarna volgen er verschillende stappen polijstwerk om een glanzend resultaat te krijgen. Als laatst volgt de Nano Protection, waardoor er een optimale beschermlaag op uw boot is gecreëerd; een sterke coating. Hierdoor hebben schelpdieren en allerlei soorten algen bijna geen mogelijkheid om zich te hechten. Grote voordelen van Nano Protection zijn de besparingen op kosten voor brandstof en onderhoud voor uw boot. Ook behaalt uw boot meer knopen door de gladde structuur; hierdoor heeft u een verminderde weerstand.

U-N-P Nano Protection wordt alleen aangebracht door de speciaal opgeleide vakspecialisten van ons bedrijf uit Brabant om een jarenlange levensduur te garanderen.

NB: Ook de jachten van Wim van der Valk worden voorzien van U-N-P Nano Protection.

Garantie

U-N-P Nano Protection is voor drie opeenvolgende periodes van twaalf maanden gegarandeerd, mits de jaarlijkse kwaliteitscontroles en onderhoud van uw boot in acht zijn genomen. Tijdens de jaarlijkse kwaliteitscontrole kan opnieuw een garantieperiode voor twaalf maanden worden afgegeven. Garantie wordt afgegeven door overhandiging van een gedagtekende en op naam gestelde servicepas en bijbehorend garantiecertificaat. De garantie wordt verleend door een U-N-P onafhankelijke gecertificeerde dealer.

Neem contact met ons op en profiteer van hoogstaande kwaliteit

Bent u benieuwd naar onze resultaten en wilt u zelf ook een perfecte beschermlaag/coating op uw boot middels het gebruik van Nano Protection? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit doet u door ons te bellen via 0162-249024.

Ma t/m vrij 8:30-18:00

Vragen?

Vul het contactformulier in!