U-N-P glasreiniger

✔ Resultaten tot drie jaar

✔ Tijd- en kostenbesparend

✔ Zelfreinigend

Bij U-N-P Brabant vindt u hoogwaardige schoonmaakmiddelen met nanotechnologie, zoals een glasreiniger die water- en vuilafstotend werkt. De titanium nanodeeltjes in onze unieke formule zorgen voor een mooi lotuseffect, waardoor u minder vaak hoeft te poetsen. U bespaart dus tijd en geld wanneer u onze U-N-P glasreiniger koopt.

Geniet van een langdurige glans met U-N-P glasreiniger

Onze glasreiniger is te gebruiken op alle glazen oppervlakken. Denk hierbij aan uw ramen, de ramen van uw auto en uw douchewanden. Onze U-N-P glasreiniger creëert een beschermlaag die lang meegaat. De laag werkt zelfreinigend waardoor bijvoorbeeld kalk geen kans meer heeft om zich te hechten. Gaat u deze reiniger gebruiken voor uw auto? Gebruik deze dan nadat u uw auto heeft behandeld met de U-N-P Nano Shampoo voor perfecte resultaten.

nano polish diepe glans unp brabant

Ma t/m vrij 8:30-18:00

Vragen?

Vul het contactformulier in!

Schaf onze schoonmaakproducten aan voor langdurige resultaten

Wenst u de producten van Nano Protection te kopen zodat u zelf aan de slag kunt? Dit doet u gemakkelijk via onze webwinkel. Wij versturen deze vanuit Brabant. Wilt u het reinigen liever uit handen geven? Neem dan contact met ons op, want onze speciaal opgeleide medewerkers kunnen ieder oppervlak de juiste behandeling geven. Bel ons via 0162-249024 om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak met ons te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

    Toegevoegd aan je winkelmand:
    Afrekenen